Priser 2023-2024

SKOLEPENGER

Skolepenger varierer med hvilket utdanningsprogram du velger. Alle ekskursjoner og skoleturer i inn- og utland er inkludert i skolepengene. Skolen tilbyr avtalegiro og e-faktura som standard betalingsløsning. Utsendelse av papirfaktura belastes med gebyr på kr 50,-. Det faktureres i 10,5 måned. Juli og halve august faktureres ikke. Forfall er 15. hver måned, bortsett fra august som faktureres i september.

Vg1 Pris per måned
Idrettsfag 1900,-
Helse og oppvekstfag 1500,-
Helse og oppvekstfag med breddeidrett 1700,-

LÆREMIDLER

Videregående har gratis læremidler. Det vil si at du får låne bøker av skolen. Vi tilbyr alle elever på vg1 å leie en bærbar PC.    PC-en er subsidiert av skolen, og leien per år er til enhver tid lik gjeldende minstesats for utstyrsstipend (cirka 1100,- kroner per år). PC-en tilfaller eleven etter 3 år. Slutter man før 3 år er gått, kan den kjøpes ut etter nærmere spesifiserte satser.

INNMELDINGSAVGIFT

Denne betales til skolen ved opptak og bekreftelse på skoleplass. Avgiften er på kr. 1000,- og inngår som en del av skolepengene.

STIPEND & LÅN

Borteboere kan søke om stipend fra Statens Lånekasse. Du kan lese mer om dette på lanekassen.no. Der finner du også en støttekalkulator for å beregne hvor mye penger du vil få i stipend og lån..